DESPRE MINE …


Mă înspăimântă ideea de a fi neputincioasă. Mă înspăimântă ideea de a privi un lucru, o situație, un moment, fără a putea face nimic pentru a-l schimba. Uneori nu e vorba doar de voință, uneori oricât de mult ai vrea și ți-ai dori, nu poți schimba lucrul respectiv. E ca și cum ai lupta cu morile de vânt. Ador să fac doar ce-mi place. Îmi place să am în preajmă oameni de la care pot învăța lucruri utile. Îmi plac  îmbrățișările puternice și săruturile pe frunte.
 Detest oamenii aroganți, cei care se cred superiori. Urăsc oamenii care cred că un cont în bancă te face mai inteligent, plăcut, puternic și mai cool. Niciodată nu am putut înțelege acele persoane care nu pot trece dincolo de ceea ce văd. Urăsc să mi se impună anumite lucruri. Detest persoanele care își dau cu părerea despre persoana mea deși nu m-au văzut și nu am schimbat două vorbe vreodată.
Am conștientizat de-a lungul timpului că nu trebuie să dovedesc nimănui nimic. Este important să fiu împăcată cu mine însămi, să fiu mulțumită de ceea ce sunt. Am învățat că în cale îți apar persoane al căror scop este să  te ghideze în momentele cheie. Din păcate, uneori prea târziu îți dai seama care a fost scopul apariției acelei persoane în viața ta.
Am înțeles că iubirea te face să te simți deopotrivă, cel mai puternic și cel mai vulnerabil om de pe pământ.
Am învățat că pentru a fi în armonie cu alții, trebuie să ai o relație frumoasă cu tine însuți. Să știi să te IERȚI, să îți ACCEPȚI defectele, să te RESPECȚI pentru ceea ce ești, să ÎNVEȚI din tot ce îți iese în cale, să SPERI, și nu în cele din urma, să REUȘEȘTI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s